Link detox, een cruciale factor bij linkbuilding

Al weleens van link detox gehoord? Dat is top, want linkbuilding kan je positie in Google stevig verbeteren. Toch ben je weinig met enkel het leggen van links, dat zal elke specialist je weten te vertellen. Link detox is minstens even belangrijk voor een gezond linkprofiel en om resultaten te boeken. Het verwijderen van irrelevante links is echt noodzakelijk!

 

Verwijder irrelevante links

Kwalitatieve links zijn noodzakelijk om te stijgen in Google, maar irrelevante links doen meer kwaad dan goed. Daarom dat link detox zo belangrijk is. Schadelijke links op geregelde tijdstippen verwijderen is verstandig en noodzakelijk. Zo elimineer je de schadelijke werking en stijg je zienderogen in de zoekmachines.

Bij Link Optimizer wordt elke link geanalyseerd in indien nodig met link detox onschadelijk gemaakt. Zo kan je er zeker van zijn dat je alvast niet om deze reden getroffen wordt door een Google penalty. Ben je toch getroffen door een Google penalty, contacteer ons dan snel. Met linkdetox kunnen we binnen de 3 dagen deze penalty ongedaan maken. Zo beperk je de impact.

 

Meer weten over link detox en link building?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van linkbuilding en hoe linkdetox het verschil kan maken? Weet dan dat we bij Link Optimizer al heel wat jaren gespecialiseerd zijn in deze materie en al heel wat keren linkdetox hebben uitgevoerd. Onze klanten zullen met alle plezier getuigen over het resultaat.

 

http://www.linkoptimizer.be/nl/linkdetox/

Online marketing met zoekmachine optimalisatie

Van de week was ik op zoek naar een online marketingbureau voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Mijn moeder en ik hebben een eigen bedrijfje als schoonheidsspecialisten. Mijn moeder heeft dat al een tijdje gewerkt, en ik ben net afgestudeerd van mijn MBO opleiding. Ik ben dus nog aan het leren, maar dat is alleen maar goed. Wij groeien snel als bedrijf en hebben al best wel wat klanten per dag, en sommige worden ook vaste klanten. Daarom hebben wij niet lang geleden een website laten maken bij een bedrijf voor wat goedkopere prijs. Nu willen wij ook gevonden worden in Google. Daarvoor hebben wij online marketing en dus zoekmachine optimalisatie nodig en daar waren wij ook op zoek naar.

Google ranking

Het is best moeilijk om hoog in Google ranking te komen. Met sommige zoekwoorden is het ook bijna niet mogelijk om hoog in Google te komen, omdat de concurrenten heel goed zijn. Tegenwoordig is het erg belangrijk om goed gevonden te worden in Google. Mensen gebruiken alle soorten sociale media en zoekmachines om dat ding te zoeken wat zij nodig hebben. Daarom om succesvol te zijn is het belangrijk om hoog te scoren in Google voor extra potentiële klanten. Zoekmachine optimalisatie is dus erg van belang.

Doelbewust Online Marketing

We hebben op Google Doelbewust Online Marketing gevonden en zij willen ons helpen met SEO (zoekmachine optimalisatie). Bedrijf met veel jaren ervaring in deze branche, die ons graag wilde helpen met het vindbaarheid in Google. Na een gesprek met de medewerkers werd het ons verteld dat ze eerst een gratis website scan zouden maken om te kijken of ons bedrijf goed geoptimaliseerd is op het zoekwoord die wij uitgekozen hadden. Vervolgens gaan ze relevante zoekwoorden opzoeken, waarmee wij hoog in Google kunnen komen.

Wij zijn heel blij met ons keus en verwachten binnenkort een mailtje van Doelbewust met meer informatie over hoe wij dit gaan aanpakken. Wij hopen snel op goede resultaten.