Vele soorten raamfolie laat u bedrukken bij een specialist

U wilt raamfolie laten bedrukken en daarom is het verstandig om te bepalen naar wat voor soort u op zoek bent. Koudwerende, decoratieve of getinte folies? Of gaat u toch voor speciale zon en warmtewerende folies? Deze soorten raamfolie kunt u altijd laten bedrukken met uw logo of andere communicatie uitingen. Daarnaast schakelt u Axicom Design ook in voor de aankleding van uw kantoren en werkruimtes. Hierbij werken zij desgewenst samen met uw architect of interieurontwerper. Ze produceren fullcolour wandbekleding en zelfklevende prints. Maak uw kantoor of werkruimte af met een Qubie®, een zitkubus met eigen print. Alle producten worden op locatie geleverd en wanneer het nodig is verzorgen zij de perfecte montage ervan.

Om deze redenen laat u de specialist uw raamfolie bedrukken

Bij een designstudio laat u raamfolie bedrukken. Maar er is veel meer. De specialist helpt u ook graag bij grafische vormgeving, reclame ontwerp en drukwerk. Het kan allemaal bij een specialist als Axicom Design. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dus of u nu een zitkubus wilt ontwerpen of raamfolie wilt laten bedrukken, u kunt altijd terecht bij deze specialist.

Raamfolie of een zitkubus bedrukken, het kan bij de specialist!

U heeft de mogelijkheid om uw raamfolie te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Hiervoor gaat u naar een professioneel bedrijf als Axicom Design. Zij bieden u de mogelijkheid om zelf raamfolie te ontwerpen en helpen u met het uitwerken van een mooi ontwerp. Vervolgens printen zij deze. Raamfolie is de ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Echter is het wel van belang dat de raamfolie van goede kwaliteit is. Een specialist als Axicom print in haarscherpe fullcolour, watervast en lichtecht. Ook verzorgen ze de afwerking van uw folie. Ze lamineren het printwerk, plakken het op en snijden het indien nodig uit. Naast het bedrukken van raamfolie kunt u bij de specialist ook terecht voor een zitkubus op maat gemaakt. Deze kunt u geheel naar eigen ontwerp laten maken.