Improve for online marketing
Image default
Artikel marketing

Trouwkaartjes, teksten en meer

De online plek voor trouwkaarten en geboortekaarten

Bent u het zat om voor de zoveelste keer dezelfde wenskaartjes te zien voor geboorte, huwelijk of een jubileum? Wij ook! Daarom is Kaartcollectie.nl in het leven geroepen. Want dankzij de nieuwste collecties kaartjes van bekende merken, maar ook een eigen collectie, is er altijd een wenskaartje dat perfect past bij uw wensen.

Op onze webshop kunt u eenvoudig zoeken en filteren tussen diverse kaarten uit nagenoeg elk denkbare onderwerp. Online betalen en bestellen kan veilig met iDeal en voor slechts €1,- kunt u 3 proefdrukjes bestellen. De kaartjes worden opgestuurd zodat ze in het echt kunt zien en voelen. Zet u de bestelling definitief door? Dan verrekenen wij deze kosten met de bestelling.

Groot aanbod in Buromac en Belarto trouw- en geboortekaartjes

Kaartcollectie.nl verrast ieder seizoen weer met de nieuwste wenskaartjes van twee populaire merken, namelijk Belarto en Buromac. Twee grote namen op het gebied van wenskaarten met honderden kaartjes in elk denkbare onderwerp. Denk aan dieren uit de dierentuin, steigerhout, alle kleuren uit de regenboog, rustige kaartjes, tijdloze kaartjes, cartoon kaartjes, tweeling kaartjes en zelfs oud-Hollands kaartjes.

Trouwkaartjes voor pappa en mamma

Heeft u kinderen en gaat u trouwen? Dan zijn dit de leukste teksten om te gebruiken op uw huwelijkskaartje. Laat de kids het woord doen, dat is veel leuker en een unieke manier om een mooie boodschap te verkondigen!

Sluitzegels kopen voor uw trouwkaartjes

Al bekend met sluitzegels? Nee? Het zijn zegels waarmee enveloppen gezegeld kunnen worden en perfect passen bij een trouwkaartje. Kies uit diverse leuke printjes die goed passen bij de stijl van uw trouwkaart. Ook voor geboortekaarten hebben we mooie bijpassende sluitzegels in ons assortiment.

Zet uw gasten op de juiste plek met tafelkaartjes

Plan en organiseer uw bruiloft tot in de puntjes met eigen menukaarten en tafelkaartjes. Met de menukaarten kunt uw gasten meteen wijzen op de te serveren gerechten voor de dag. Vermeld gluten, allergenen en andere informatie dat belangrijk kan zijn ten aanzien van dieetwensen.

De tafelkaartjes zijn bedoelt om gasten en tafels te rangschikken precies zoals u dat wilt. Vermeld de familienaam of bedrijfsnaam en uw gasten weten direct aan welke tafel ze kunnen aanschuiven voor het feest. Duidelijk en overzichtelijk, wel zo prettig voor iedereen!

De populaire woezel en pip kaartjes – bestel online!

De leukste dierenduo van Nederland, wie kent ze niet! Woezel en pip zijn onafscheidelijke vriendjes die vele avonturen samen beleven. Bestel de leuke originele woezel en pip kaartjes in onze webshop en ontdek zelf deze spannende avonturen en vier het samen met de komst van een zoontje of dochter of zelfs een tweeling!

Baby geboren? Tijd voor een babyborrel!

Hiep Hoera! De baby is geboren. Super leuk nieuws natuurlijk. Tijd om vrienden en familie uit te nodigen voor een 1e kennismaking met het wondertje. Doe dat met een bijpassende babyborrelkaartje. Zo kunt u op 1 dag iedereen uitnodigen zodat iedereen is geweest die graag wil komen. Prettig voor mamma, want die kan daarna lekker verder rusten met zoon of dochter.

Save the date? Yes, save the date!

Deel de datum van de beloofde dag met save the date kaartjes! Zo stel je niemand teleur en is iedereen op de hoogte dat die ene datum heilig is. Super handig en heel trendy. Save the date kaarten zijn een voorproefje op de daadwerkelijk uitnodigingen. Dus deze kunnen relatief snel gedrukt én bezorgd worden bij al uw relaties. Handig en snel dus!

https://www.kaartcollectie.nl/