Improve for online marketing
Image default
Online marketing

Social media boosten? Your Business Online

Groeien al die online platforms je zo langzamerhand boven het hoofd? Waarom niet social media uitbesteden? Bij social media marketing mogen de volgende kanalen niet ontbreken: Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Op allerlei niveaus wordt gecommuniceerd via Twitter en Whatsapp, dus daar mag jij met je bedrijf ook niet ontbreken.

Het bijhouden van al deze media is voor veel managers, ZZP-ers en communicatiemedewerkers een enorme klus. In veel gevallen houdt het extra werk in naast de ‘gewone’ dagelijkse arbeid. Als dit voor jou ook geldt, kunnen we je aangenaam verrassen. Jij kunt voortaan zaken doen met Your Business Online. Dit social media bureau heeft expertise en ervaring in huis. De teamleden hebben allemaal zo hun specialisatie. Van design tot analyses en verkoop. Hoe het in zijn werk gaat? Dat hangt af van jouw doelstellingen, verwachtingen en eisen.

Social Media uitbesteden

LinkedIn en Facebook uitbesteden kan je veel opleveren. LinkedIn blijft het nummer 1 platform wat zakelijke contacten betreft. Je kunt je doelgroep rechtstreeks aanspreken, nieuwe klanten vinden en partners volgen. LinkedIn is met name een nieuwswaardig medium. Bedrijven presenteren er hun nieuwe producten en/of diensten. Actuele berichten worden gedeeld en trends worden gesignaleerd.

Essentieel op LinkedIn is welke informatie je deelt (en welke vooral niet!), wanneer en hoe vaak je dat doet en in welk jasje je een en ander steekt. Stel je maakt mensen met een bepaalde kreet of foto nieuwsgierig. De kans is groot dat ze vervolgens je hele artikel lezen. Als je ze daarin iets waardevols te bieden hebt, gaan ze waarschijnlijk naar jouw website of webwinkel. En als je je beloftes weet waar te maken, is de kans groot dat je er een aantal trouwe klanten bij hebt.

Dit klinkt eenvoudig, maar is het natuurlijk niet. Er gaat behoorlijk veel tijd zitten in een goede LinkedIn-strategie. Tijd die Your Business Online ter beschikking heeft! Neem snel contact op en laat je informeren over de mogelijkheden. Bel met 076-8897629 of mail naar info @ yourbusinessonline .nl.

 

https://www.yourbusinessonline.nl/social-media-uitbesteden/

Related Posts

Online zichtbaar

Val op met uw webdesign!

Online marketing Drachten