Val op met uw webdesign!

Is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven en heeft u interesse in een nieuw webdesign? U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan, maar een webdesigner inschakelen is veel effectiever! In Eindhoven en omgeving zitten genoeg webdesigners die u kunnen helpen bij het maken van een mooi webdesign. Zij weten alles over de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen hier goed op inspelen.

Een goed webdesign helpt u verder!
Door middel van een goed webdesign Eindhoven zullen bezoekers langer op uw site blijven. Het is belangrijk dat uw website goed bijgehouden wordt. Een webdesign van een paar jaar geleden wordt tegenwoordig al weer gezien als ouderwets. Het is dus erg belangrijk dat uw webdesign modern en dus van deze tijd is. Door het gebruik van uw logo met de juiste kleuren, afbeeldingen en elementen laat u uw huisstijl terugkomen in uw webdesign. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij uw bezoekers. Daarnaast is het erg belangrijk dat uw website responsive is, zodat bezoekers er op alle soorten apparaten optimaal gebruik van kunnen maken. Ook is het erg belangrijk dat uw website overzichtelijk en rustig is, dit oogt namelijk voor uw bezoekers veel fijner. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waar een webdesigner u uitstekend bij kan helpen.

Bereik meer met online marketing! Wanneer u een goed webdesign heeft, bent u klaar voor de volgende stap; online marketing! Door middel van online marketing Eindhoven zorgt u ervoor dat u op gaat vallen bij uw (potentiële) bezoekers. Je zou uw website kunnen vergelijken met een winkel. Uw assortiment kan nog zo goed zijn, maar als u geen klanten in uw winkel heeft, levert het alsnog niks op. Door middel van online marketing kunt u hier verandering in brengen. U zou uw doelgroep kunnen bereiken door social media. Dit is de laatste jaren niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Een andere vorm van online marketing is emailmarketing. Hiermee kunt u gericht en snel uw doelgroep bereiken. SEO in combinatie met linkbuilding is erg belangrijk om uw site op te laten vallen bij zoekmachines als Google. Hoe hoger uw positie, hoe sneller u gevonden gaat worden.

Start vandaag!
Wilt u ook op gaan vallen bij uw doelgroep? Neem dan vandaag nog contact op met een webdesigner en een online marketing specialist. U zou er ook voor kunnen kiezen om een reclamebureau in te schakelen, zo heeft u twee vliegen in één klap. Zij helpen u bij het maken van een concept en gaan door tot u een fantastisch eindresultaat heeft bereikt. Zij hebben namelijk de kennis en expertise in huis op het gebied van beide onderwerpen. Daarnaast kennen zij uw concurrenten uit uw regio en kunnen zij zorgen dat u zich gaat onderscheiden. Wacht daarom niet langer en start vandaag!

Social media boosten? Your Business Online

Groeien al die online platforms je zo langzamerhand boven het hoofd? Waarom niet social media uitbesteden? Bij social media marketing mogen de volgende kanalen niet ontbreken: Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Op allerlei niveaus wordt gecommuniceerd via Twitter en Whatsapp, dus daar mag jij met je bedrijf ook niet ontbreken.

Het bijhouden van al deze media is voor veel managers, ZZP-ers en communicatiemedewerkers een enorme klus. In veel gevallen houdt het extra werk in naast de ‘gewone’ dagelijkse arbeid. Als dit voor jou ook geldt, kunnen we je aangenaam verrassen. Jij kunt voortaan zaken doen met Your Business Online. Dit social media bureau heeft expertise en ervaring in huis. De teamleden hebben allemaal zo hun specialisatie. Van design tot analyses en verkoop. Hoe het in zijn werk gaat? Dat hangt af van jouw doelstellingen, verwachtingen en eisen.

Social Media uitbesteden

LinkedIn en Facebook uitbesteden kan je veel opleveren. LinkedIn blijft het nummer 1 platform wat zakelijke contacten betreft. Je kunt je doelgroep rechtstreeks aanspreken, nieuwe klanten vinden en partners volgen. LinkedIn is met name een nieuwswaardig medium. Bedrijven presenteren er hun nieuwe producten en/of diensten. Actuele berichten worden gedeeld en trends worden gesignaleerd.

Essentieel op LinkedIn is welke informatie je deelt (en welke vooral niet!), wanneer en hoe vaak je dat doet en in welk jasje je een en ander steekt. Stel je maakt mensen met een bepaalde kreet of foto nieuwsgierig. De kans is groot dat ze vervolgens je hele artikel lezen. Als je ze daarin iets waardevols te bieden hebt, gaan ze waarschijnlijk naar jouw website of webwinkel. En als je je beloftes weet waar te maken, is de kans groot dat je er een aantal trouwe klanten bij hebt.

Dit klinkt eenvoudig, maar is het natuurlijk niet. Er gaat behoorlijk veel tijd zitten in een goede LinkedIn-strategie. Tijd die Your Business Online ter beschikking heeft! Neem snel contact op en laat je informeren over de mogelijkheden. Bel met 076-8897629 of mail naar info @ yourbusinessonline .nl.

 

https://www.yourbusinessonline.nl/social-media-uitbesteden/

Luchthaven Parking – Waarom de veiligheid van je auto de doorslag zou moeten geven bij elke beslissi

 

Je kan op het internet de goedkoopste prijs vinden voor een parking bij de luchthaven terwijl je weg bent, door alle mogelijke aanbiedingen en verschillende parkings waar je veilig kan parkeren te gaan bekijken en met elkaar te vergelijken. Neem eens een kijkje op eazzypark.nl, zij hebben voordelige tarieven en aanbiedingen.

Zakenreizigers zijn juist omwille van het feit dat zij regelmatige reizigers zijn, er zich meer van bewust dat de mogelijkheden die door de ‘Park Mark Safer’ Plan werden goed goedgekeurd, hun wagen bijkomend comfort geeft, omdat ze weten dat hun wagen bewaard wordt door bedrijven die de veiligheid hoog in het vaandel voeren. De meeste parkings bij luchthavens werden tesamen met meer professionele parkings die niet bij een luchthaven gelegen zijn, goedgekeurd door dit plan. Wanneer je ook maar op reis vertrekt, moet je er zeker van zijn dat jouw wagen veilig is en ondanks het feit dat de prijs een belangrijk argument is bij de keuze van een parking, zou men toch nooit toegevingen mogen doen aan de veiligheid.

Een parking die dus het merkteken van ‘Safer Park Mark’ heeft , wordt jaarlijks door de politie geïnspecteerd op alle aspecten van beveiliging, gezondheid en veiligheid. Dit betekent dus ; de toestand van de omheining in termen van hoogte en kwaliteit, de beveiligingsprocedures voor het in- en uitrijden, de wegmarkeringen, de verlichting overal, de recepties,de camerabewaking en de voltijds bemande beveiliging.

Al deze elementen onderhouden kost veel geld en dat moet men eigenlijk kunnen terugvinden in de prijs. Parkings die niet onder dit keurmerk vallen, zullen onvermijdelijk wel goedkopere tarieven hanteren, maar wees ervan bewust dat hun beveiliging en hun transferarrangementen naar en van de luchthaven niet dezelfde kwaliteit kunnen hebben.

Er is niets meer ontgoochelend dan op een parking aan te komen en de toegangspoort open te vinden, of enkel afgesloten met een keten van zwakke kwaliteit , en niemand in de omgeving. Jij gaat op vakantie om uit te rusten en niet om je zorgen te maken of je jouw wagen in dezelfde staat zal terugzien als je terugkomt. Van zoiets heb je onmiddellijk je buik vol.

 

De beste manier om de juiste parking te vinden is on-line gaan en alle informatie na te gaan die je kan vinden op een website die parkings met elkaar vergelijkt en waar je uiteraard alle informatie over elke parking in detail krijgt. Als je elke parking afzonderlijk zal willen bekijken, zal je dat wel enkele uren in beslag nemen, gezien het aantal parkings die de luchthaven bedienen. Bij www.Eazzypark.nl kun je terecht voor de goedkoopste parking van Eindhoven airport.

 

Online zichtbaar

Het internet bestaat al sinds 1984. In Nederland werd het door XS4ALL geïntroduceerd in 1993. Het gemak, enorm. Het aanbod, enorm. Sinds de laatste jaren zijn het aantal online winkels ongelooflijk toegenomen. Door deze grote toename in online winkels en verkeer is de vraag naar nieuwe soort medewerker ook ontzettend toegenomen.

 

We hebben bijvoorbeeld flink meer online marketeers nodig door de toename in online winkels. Je hoeft namelijk slechts een website op te kunnen zetten en je kunt al je product of dienst leveren aan klanten, daarnaast kun je de opzet en het beheer net zo makkelijk uitbesteden. Maar die klanten komen helaas niet vanzelf op het internet. Je moet eerst laten zien dat je er bent, online zichtbaarheid. Hiervoor zal je ervaring moeten hebben op gebied van online marketing. Gelukkig kan ook dit uitbesteed worden zodat de specialisten hiermee aan de slag kunnen.

 

Een van de belangrijkste onderdelen van online marketing is de zoekmachine optimalisatie. Want wat doe je als je niet weet waar je een bepaald onderdeel kunt aanschaffen? Je gebruikt een zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, zorgt ervoor dat op basis van bepaalde zoekwoorden je hoger in de zoekmachines staat. De bezoeker kijkt namelijk in bijna alle gevallen niet verder dan de eerste pagina van resultaten. Er is eigenlijk ook niet veel reden om nog verder te zoeken. Het is daarom heel belangrijk om op die eerste pagina te staan, anders wordt je nauwelijks gevonden.

 

De positie in de zoekmachine wordt bepaald door het aantal links naar die website toe, om het even simpel te zeggen. De naam Linkbuilding wordt daarom ook steeds vaker gebruikt. Linkbuilding uitbesteden kan het beste bij E-conomy. E-conomy kan namelijk je hele online marketing uit handen nemen. E-conomy weet als geen ander wat er in de online marketing wereld zich afspeelt.

http://www.economy.nl/