Met deze tips vind jij supersnel de juiste heggenschaar!

Op zoek naar een heggenschaar? Houdt er rekening mee dat jij kan kiezen uit verschillende soorten heggenscharen. De draadloze heggenschaar werkt op batterijen en heeft een klein, afneembaar snoer nodig. De heggenscharen op batterij zijn meestal minder krachtig, maar kunnen over hoge snelheden bereiken. Het mooie van draadloze heggenscharen is dat ze zeer eenvoudig te gebruiken zijn. Hieronder wordt het verschil tussen heggenscharen nog eens duidelijker uitgelegd:

 

Snoerloze heggenschaar

Overweegt u een snoerloze heggenschaar te gebruiken? Een van de belangrijkste tips is om het snoer goed rond de heg te trekken. Zo weet je zeker dat de heggenschaar naar behoren werkt en jij lekker door kan trimmen. De snoerloze heggenschaar gaat over het algemeen sneller op dan een heggenschaar op benzine.

 

Heggenschaar gestuurd door benzine

Op zoek naar een krachtige heggenschaar? Selecteer dan een heggenschaar dat werkt op benzine. Het heeft een koppelingssysteem waarmee u de machine handmatig kunt bedienen tijdens het trimmen. Erg krachtig, maar kan wel zwaar in de hand zijn.  

 

Veiligheid van heggenscharen

Bij het gebruik van heggenscharen is het belangrijk rekening te houden met de veiligheid. Daarom adviseren wij speciale veiligheidsmaatregelen in acht te nemen bij het gebruik van dit elektrische gereedschap. Allereerst is het belangrijk om een veiligheidsbril op te hebben. Dit geldt overigens voor het gebruik bij ieder elektrisch gereedschap. Zorg er ook voor dat je nooit alleen bezig bent. Een heggenschaar is namelijk een gevaarlijk gereedschap en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom moet er altijd iemand bij jou in de buurt zijn. Daarnaast raden we ook aan om de heggenschaar buiten het gebruik van kinderen te houden.

 

Gereedschap Expert

Wil jij nu meer weten over heggenscharen? Of wil je er misschien ook één kopen? Vergeet dan niet de website van Gereedschap-expert te bekijken. Deze webshop voorziet jou van alle informatie die je nodig hebt om een goede heggenschaar te kopen. Zo hebben zij handige overzichten van verschillende gereedschap producten. Ze verkopen merken als Bosch, Makita en Black & Decker, waardoor jij altijd over goed gereedschap beschikt. Wanneer je er niet alleen uit komt, helpen zij je graag verder! Gebruik het in jouw voordeel!

 

 

https://www.gereedschap-expert.nl/

Dit is handig om te weten over een rollenbaan

Een rollenbaan is een hulpmiddel om het productieproces een stuk gemakkelijker te maken. Het neemt namelijk aardig wat werk uit handen, wat geweldig is voor de werknemers. Altijd maar zwaar tillen is namelijk niet zo goed. Op deze manier worden de processen ge-automatiseert en werkt het zeer effectief! Een rollenbaan is dus echt een aanwinst voor jouw magazijn of productieruimte, het werk wordt minder zwaar en alles loopt deze manier zeker op rolletjes. Wil je meer weten over een rollenbaan? Lees dan snel door!

De partij waar je een rollenbaan moet aanschaffen

Voor dat je een rollenbaan aanschaft voor jouw bedrijf is het handig om het een en ander te weten. Een rollenbaan aanschaffen doe je namelijk niet zomaar. Daarom is het verstandig om dit te doen bij een partij die gespecialiseerd is in diverse transportbanden. Schaf dit daarom aan bij ACB Transportbanden. Een rollenbaan is uitermate geschikt voor het automatisch transporteren van bijvoorbeeld dozen, kratten of pallets. Gebruik een rollenbaan als je bijvoorbeeld verschillende werkzaamheden uit moet voeren, zoals het verpakken van pallets en coderen van pallets. Werk jij in een magazijn of distributiecentrum? Dan is dit geschikt voor jou en heb je er zeker belang bij om meer informatie te verschaffen over een rollenbaan!

Verschillende soorten en maten

Als je een rollenbaan wilt dan heb je nog de keuze tussen verschillende rollenbanen. Rollenbanen zijn er in verschillende soorten en maten, namelijk een aangedreven rollenbaan, een zwaartekracht rollenbaan of een harmonica rollenbaan. Je kunt zelf kiezen welke rollenbaan het meest geschikt is voor jou! Weet je het niet zeker? Dan helpen de specialisten jou natuurlijk verder, want het is wel belangrijk dat je de juiste rollenbaan aanschaft. ACB Transportbanden & Onderdelen levert kettingbanen voor verschillende toepassingen in de Agro & Food, Recycling & Bulk en Interne logistiek. Er zijn altijd mogelijkheden en oplossingen te bedenken voor andere situaties. 

Meer weten?

Meer weten over een rollenbaan en alle mogelijkheden over transportbaan voor jouw bedrijf? Bekijk nu eerst de website van ACB Transportbanden, want hier vind je meer informatie. Je kunt vervolgens contact opnemen met de specialisten en zij beantwoorden al jouw vragen en voorzien je van een passend advies.

https://www.acb-transportbanden.nl/