Vele soorten raamfolie laat u bedrukken bij een specialist

U wilt raamfolie laten bedrukken en daarom is het verstandig om te bepalen naar wat voor soort u op zoek bent. Koudwerende, decoratieve of getinte folies? Of gaat u toch voor speciale zon en warmtewerende folies? Deze soorten raamfolie kunt u altijd laten bedrukken met uw logo of andere communicatie uitingen. Daarnaast schakelt u Axicom Design ook in voor de aankleding van uw kantoren en werkruimtes. Hierbij werken zij desgewenst samen met uw architect of interieurontwerper. Ze produceren fullcolour wandbekleding en zelfklevende prints. Maak uw kantoor of werkruimte af met een Qubie®, een zitkubus met eigen print. Alle producten worden op locatie geleverd en wanneer het nodig is verzorgen zij de perfecte montage ervan.

Om deze redenen laat u de specialist uw raamfolie bedrukken

Bij een designstudio laat u raamfolie bedrukken. Maar er is veel meer. De specialist helpt u ook graag bij grafische vormgeving, reclame ontwerp en drukwerk. Het kan allemaal bij een specialist als Axicom Design. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dus of u nu een zitkubus wilt ontwerpen of raamfolie wilt laten bedrukken, u kunt altijd terecht bij deze specialist.

Raamfolie of een zitkubus bedrukken, het kan bij de specialist!

U heeft de mogelijkheid om uw raamfolie te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Hiervoor gaat u naar een professioneel bedrijf als Axicom Design. Zij bieden u de mogelijkheid om zelf raamfolie te ontwerpen en helpen u met het uitwerken van een mooi ontwerp. Vervolgens printen zij deze. Raamfolie is de ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Echter is het wel van belang dat de raamfolie van goede kwaliteit is. Een specialist als Axicom print in haarscherpe fullcolour, watervast en lichtecht. Ook verzorgen ze de afwerking van uw folie. Ze lamineren het printwerk, plakken het op en snijden het indien nodig uit. Naast het bedrukken van raamfolie kunt u bij de specialist ook terecht voor een zitkubus op maat gemaakt. Deze kunt u geheel naar eigen ontwerp laten maken.

Led reclame doet het goed voor zowel binnen als buiten

U ziet led reclame vaak terug op grote bedrijfspanden en discotheken. Maar wist u dat led reclame ook voor binnen prima toepasbaar is? De mogelijkheden die u heeft met led reclame zijn werkelijk waar eindeloos. Zo kunt u met grote led letters aan de gevel van uw bedrijf meer klanten naar binnen trekken. Maar u kunt uw bedrijf ook een andere uitstraling geven door led letters binnen te installeren. Afhankelijk van uw doelen, kiest u gemakkelijk in overleg met de specialist de reclameverlichting die het beste past. De specialist ontwikkelt, maakt en plaatst vervolgens de gewenste verlichting. Waar vindt u een specialist die u kan helpen bij het ontwikkelen van de led reclame die past bij uw bedrijf? 3TAC is een echte specialist in reclameverlichting.

Reclame maken met het oog op het milieu: kies voor led reclame

Steeds meer bedrijven kiezen voor led reclame. Deze vorm van reclame is tegelijkertijd de meest duurzame manier van verlichting. Zo is led verlichting zowel veilig als energiezuinig. Omdat led reclame gemaakt kan worden in verschillende soorten en maten, zien we het steeds vaker terug in ons straatbeeld. En dat zijn nog niet eens alle voordelen! Led verlichting is licht en helder. Én het is zeer betaalbaar. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld door prachtige letters op uw kantoorgevel te plaatsen? Door uw winkel goed te verlichten? Of door een mooie tekst in of buiten uw restaurant te plaatsen? Met de hulp van een specialist als 3TAC heeft u snel een prachtige én aantrekkelijk geprijsde lichtreclame.

Opvallen? Met led reclame bent u altijd zichtbaar

Gevelreclame, lichtbakken en doosletters van 3TAC zijn allemaal manieren die u als bedrijfseigenaar kunt toepassen om meer op te vallen met uw bedrijf. Zeg nu zelf, u wilt toch ook meer klanten trekken? Dan is het de bedoeling dat u opvalt. Maar hoe doet u dat? Met led reclame van een specialist als 3TAC bent u altijd zichtbaar. Zo kiest u bijvoorbeeld voor led letters, die aan de gevel van uw bedrijf kunnen worden bevestigd. Of u kiest voor een led scherm, dan op alle gewenste plekken kan worden opgehangen. Door led reclame bent u altijd zichtbaar voor potentiële klanten, zowel overdag als ’s avonds. De specialist maakt een ontwerp, geheel afgestemd op uw wensen. Vervolgens maakt de specialist de verlichting en wordt het ook geplaatst.