Improve for online marketing
Image default
Offers

Dit is handig om te weten over een rollenbaan

Een rollenbaan is een hulpmiddel om het productieproces een stuk gemakkelijker te maken. Het neemt namelijk aardig wat werk uit handen, wat geweldig is voor de werknemers. Altijd maar zwaar tillen is namelijk niet zo goed. Op deze manier worden de processen ge-automatiseert en werkt het zeer effectief! Een rollenbaan is dus echt een aanwinst voor jouw magazijn of productieruimte, het werk wordt minder zwaar en alles loopt deze manier zeker op rolletjes. Wil je meer weten over een rollenbaan? Lees dan snel door!

De partij waar je een rollenbaan moet aanschaffen

Voor dat je een rollenbaan aanschaft voor jouw bedrijf is het handig om het een en ander te weten. Een rollenbaan aanschaffen doe je namelijk niet zomaar. Daarom is het verstandig om dit te doen bij een partij die gespecialiseerd is in diverse transportbanden. Schaf dit daarom aan bij ACB Transportbanden. Een rollenbaan is uitermate geschikt voor het automatisch transporteren van bijvoorbeeld dozen, kratten of pallets. Gebruik een rollenbaan als je bijvoorbeeld verschillende werkzaamheden uit moet voeren, zoals het verpakken van pallets en coderen van pallets. Werk jij in een magazijn of distributiecentrum? Dan is dit geschikt voor jou en heb je er zeker belang bij om meer informatie te verschaffen over een rollenbaan!

Verschillende soorten en maten

Als je een rollenbaan wilt dan heb je nog de keuze tussen verschillende rollenbanen. Rollenbanen zijn er in verschillende soorten en maten, namelijk een aangedreven rollenbaan, een zwaartekracht rollenbaan of een harmonica rollenbaan. Je kunt zelf kiezen welke rollenbaan het meest geschikt is voor jou! Weet je het niet zeker? Dan helpen de specialisten jou natuurlijk verder, want het is wel belangrijk dat je de juiste rollenbaan aanschaft. ACB Transportbanden & Onderdelen levert kettingbanen voor verschillende toepassingen in de Agro & Food, Recycling & Bulk en Interne logistiek. Er zijn altijd mogelijkheden en oplossingen te bedenken voor andere situaties. 

Meer weten?

Meer weten over een rollenbaan en alle mogelijkheden over transportbaan voor jouw bedrijf? Bekijk nu eerst de website van ACB Transportbanden, want hier vind je meer informatie. Je kunt vervolgens contact opnemen met de specialisten en zij beantwoorden al jouw vragen en voorzien je van een passend advies.

https://www.acb-transportbanden.nl/